COL·LECTIU DE CUINA

Col·lectiu de cuina

  • La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita organitza diverses Diades Gastronòmiques per difondre la qualitat dels nostres productes i l’exquisidesa de la típica cuina marinera i deltaica. Aquestes diades, en les quals estan implicats els diferents restaurants de la Ràpita i productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre, han estat un nexe d’unió entre els diferents agents socioeconòmics participants i han donat peu a la creació del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita - Delta de l’Ebre amb l’objectiu de promoure les principals activitats econòmiques de Sant Carles de la Ràpita: el turisme i la gastronomia.

    És per aquest motiu que us presentem el Col·lectiu de Cuina de la Ràpita - Delta de l’Ebre, que pretén treballar amb eines de gestió d’ètica cooperativa i de promoció diferents de les tradicionals per satisfer unes noves necessitats de promoció. Així doncs, hem cregut oportú impulsar i formar part de la plataforma gastronòmica “Col·lectius de Cuina de Catalunya”, amb la col·laboració de 15 restauradors de Sant Carles de la Ràpita i 15 productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre.

    Els Col·lectius de Cuina de Catalunya són agrupacions de restaurants i altres establiments gastronòmics de caràcter eminentment local, que basen la seva proposta gastronòmica en una cuina del territori, de proximitat i de qualitat. Aquest moviment és una plataforma de treball per a la promoció conjunta del país com a destinació de qualitat i de referència internacionals en el turisme gastronòmic.

    En la 1ª edició de les Jornades Tècniques Gastronòmiques del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita - Delta de l’Ebre van participar experts en competència col·laborativa dins el marc de la gastronomia de Catalunya i gestors dels Productes Agroalimentaris de Qualitat a les Terres de l’Ebre. Ens van orientar per contribuir a la promoció gastronòmica de la nostra cuina, productes i territori, amb l’objectiu de crear nusos de qualitat entre els restauradors i productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre i amb altres xarxes globals gastronòmiques.

    Us convidem a conèixer i degustar els nostres productes que, gràcies al saber fer dels nostres restauradors, de ben segur us evocaran exquisits records i us despertaran els vostres sentits, creant tot un llenguatge de bellesa, màgia i cultura.

Terres de l'Ebre Guanya un viatge amb #saboreaespaña Sant Carles de la Ràpita Conta'ns la teva aventura