PLATGES I LITORAL

Platges bandera blava

 • Platja de Garbí

  Situada en una zona urbana, al passeig marítim, la platja del Garbí comença una mica més enllà del port i s’ obre a unes aigües tranquil·les i de poca profunditat. De sorra daurada i fina, disposa de la distinció de bandera blava, i ofereix tota mena de serveis. Des d’ aquí, el paratge de la badia dels Alfacs- amb el perfil de la punta de la banya al fons. Mostra tot el seu esplendor.

  Serveis que ofereix la platja:

  sól de sorra fina, accés a peu i en cotxe, servei de vigilancia i primers auxilis, wc, dutxa, neteja diaria, pasarel·les, accés a minusvàlids, passeig marítim, menys 50m hotel, parking, telèfon i parada de bus.

  Amplada de 50m i Llargada de 480m

  Platja de les Delicies

  Situada a la zona urbana, al passeig marítim, la platja de les Delícies és de sorra molt fina i daurada, aigües tranquil·les i amb una zona profunda. Passats el port pesquer i la platja de Garbí, s’ estén, a tocar del nucli urbà, la platja de les Delícies, que oneja la bandera blava per la qualitat de les aigües i els serveis.

  Serveis que ofereix la platja: sól de sorra fina, accés en cotxe i a peu, servei de vigilancia, primers auxilis, wc, servei de dutxa, neteja diaria, passarel·les, accés de minusvàilds, menys de 50m resaurants, parking, para propera de bus.

  Amplada 37m

  Llargada 200m

   

  S'ha rebut subvenció per part de la Diputació de Tarragona per l'obtenció de la Bandera Blava d'aquestes dues platges

 • Galeria d'imatgesSant Carles de la Ràpita Conta'ns la teva aventura Guanya un viatge amb #saboreaespaña Terres de l'Ebre