PLATGES I LITORAL

Platges bandera blava

 • Platja de Garbí

  Situada en una zona urbana, al passeig marítim, la platja del Garbí comença una mica més enllà del port i s’ obre a unes aigües tranquil·les i de poca profunditat. De sorra daurada i fina, disposa de la distinció de bandera blava, i ofereix tota mena de serveis. Des d’ aquí, el paratge de la badia dels Alfacs- amb el perfil de la punta de la banya al fons. Mostra tot el seu esplendor.

  Serveis que ofereix la platja:

  sól de sorra fina, accés a peu i en cotxe, servei de vigilancia i primers auxilis, wc, dutxa, neteja diaria, pasarel·les, accés a minusvàlids, passeig marítim, menys 50m hotel, parking, telèfon i parada de bus.

  Amplada de 50m i Llargada de 480m

  Platja de les Delicies

  Situada a la zona urbana, al passeig marítim, la platja de les Delícies és de sorra molt fina i daurada, aigües tranquil·les i amb una zona profunda. Passats el port pesquer i la platja de Garbí, s’ estén, a tocar del nucli urbà, la platja de les Delícies, que oneja la bandera blava per la qualitat de les aigües i els serveis.

  Serveis que ofereix la platja: sól de sorra fina, accés en cotxe i a peu, servei de vigilancia, primers auxilis, wc, servei de dutxa, neteja diaria, passarel·les, accés de minusvàilds, menys de 50m resaurants, parking, para propera de bus.

  Amplada 37m

  Llargada 200m

   

 • Galeria d'imatgesTerres de l'Ebre Conta'ns la teva aventura Guanya un viatge amb #saboreaespaña Sant Carles de la Ràpita