PLATGES I LITORAL

Platges urbanes

 • Platja dels Hortets

  Situada en una zona urbana, al passeig marítim, la platja dels Hortets és de sorra fina i daurada, aigües tranquil·les i amb una zona profunda. Representa una mostra de l’ encant de Sant Carles de la Ràpita i de l’ atractiu i la bellesa dels paisatges d’ aquesta zona marinera.

  Serveis que ofereix la platja:

  Sòl sorra fina, accés en cotxe i a peu, wc, dutxa, neteja diaria, pasarel·les, accés a minusvàlids, passeig marítim, hotels i restaurants  propers, parada de bus.

  Amplada 32m

  Llargada 160m

  Platja del Capri

  Situada en una zona urbana, al passeig marítim, la platja del Capri és de sorra fina i daurada, i aigües tranquil·les. Al vespre el ventijol tebi acompanya els visitnats mentre el sol intens del Mediterrani es reflecteix en el mirall de les aigües estancades de la badia dels Alfacs.

  Serveis que ofereix la platja:

  Sòl sorra fina, accés cotxe i a peu, wc, dutxa, neteja diaria, accés minusvàlids, passeig marítim, hotels i restaurants propers, parking.

  Amplada 36m

  Llargada 65m

  Platja Aiguassera

  Situada en una zona urbana, al passeig marítim, la platja de l’ Aiguassera és de sorra fina i daurada, i aigües tranquil·les. Vora el nucli urbà de Sant Carles de la Ràpita, les aigües suaus i transparents d’ aquesta platja permeten entreveeure les roques que, una mica mar endins, poblen el fons marí.

  Serveis que ofereix la platja:

  sòl de sorra fina, accés cotxe i a peu, wc, dutxa, neteja diaria, accés a minusvàlids, passeig marítim, restaurant i parking.

  Amplada 15m

  Llargada 100m

  Platja de la Senieta

  Situada en una zona urbana, al passeig marítim, la platja de l’ Aldea Blanca és de sorra fina i daurada, i aigües tranquil·les. El cromatisme d’ aquesta platja combinada les diverses tonalitats de blau del Mediterrani amb el verd dels pinars que sobresurten entre els edificis que voregen la costa.

  Serveis que ofereix la platja:

  sòl de sorra fina, accés en cotxe i a peu, wc, dutxa, neteja diaria, passeig marítim, restaurant i parking propers.

  Amplada 24m

  Llargada 120m

  Platja Suís

  Situada en una zona semiurbana, la platja del Suís és de sorra fina i daurada, i aigües tranquil·les. Amb un onatge moderat i un ambient tranquil, la platja del Suís ofereix una panoràmica inoblidable de les aigües de la badia dels Alfacs, que alimenten el marisc saborós que el visitant pot comprar a la llotja o degustar als restaurants del poble.

  Serveis que ofereix la platja:

  sòl de sorra fina, accés en cotxe i a apeu, wc, dutxa, neteja diaria, accès minusvàlid, parking, bus.

  Amplada 27m

  Llargada 72m

  Platja del Far

  De sorra fina situada al mateix costat del far es una de les platges amb més encant, petita i única. on poder gaudir d'una tranquil·la posta de sol.

  Serveis de la platja:

  sòl de sorra fina, accés a peu, wc, dutxes, neteja diaria, pasarel·les, passeig marítim, restaurant, parking i parada de bus a menys de 50m

  Amplada 23m

  Llargada 97m

   

 • Galeria d'imatgesGuanya un viatge amb #saboreaespaña Conta'ns la teva aventura Sant Carles de la Ràpita Terres de l'Ebre