Audioguia Sant Carles de la Ràpita

Aquesta audioguia pretén ser una eina i recurs pràctic per a tots els viatgers que desitgen conèixer de forma independent i lliure l'entorn natural del Parc Natural del Delta de l'Ebre, la Serra de Montsià i visites per l'entorn urbà de Sant Carles de la Ràpita.

Ruta 1 - Sant Carles de la Ràpita

Benvinguts a Sant Carles de la Ràpita. A través d'aquesta audioguia us proposem un recorregut pels espais més representatius de la població. Aquest ruta està plantejada com una passejada tranquil•la i us pot ocupar tot un matí. Per iniciar l'excursió cal que us situeu a la plaça Carles III, prop dels porxos de l'església.

Veure

Ruta 2 – L'Encanyissada

Benvinguts a Sant Carles de la Ràpita. A través d'aquesta audioguia us proposem un recorregut amb bicicleta que voreja les basses de l'Encanyissada i la Tancada, a pocs quilòmetres de nucli urbà de Sant Carles de la Ràpita. La ruta transcorre majoritàriament per camins rurals. Utilitzeu casc i conduïu amb precaució, sobretot quan transiteu fora dels camins de terra, per carreteres secundàries. No oblideu els prismàtics per gaudir al màxim de la varietat d'ocells que es poden veure al llarg del recorregut.

Veure

Ruta 3 – La badia dels Alfacs

El port dels Alfacs, un dels ports naturals més grans d'Europa, està abrigat per la Península de la Banya, un dels espais més singulars del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Situat just davant del nucli mariner de Sant Carles de la Ràpita, es tracta un racó tranquil d'especial importància pels seus valors ambientals, però també històrics i culturals. Per gaudir de tot plegat, us proposem un viatge que en sentit horari, us permetrà fer la volta a tota la Badia dels Alfacs.

Veure

Ruta 4 – La serra del Montsià

Benvinguts a Sant Carles de la Ràpita. A través d'aquesta audioguia els proposem un recorregut a peu pels senders senyalitzats de la Serra del Montsià que condueixen a la Roca Foradada. Abans de començar assegureu-vos d'omplir les cantimplores i equipeu-vos amb el calçat adequat. Si camineu durant els mesos d'estiu no oblideu de protegir-vos amb crema solar. El recorregut d'uns 7 km, pot durar entre dues i tres hores. Com a complement a les explicacions d'aquesta audioguia es recomanable consultar alguns dels mapes excursionistes de la zona.

Veure